Business Traveller Israel - פברואר 2019

43 א ל כ ו ה ו ל 2019 פברואר כל הטיפים והכללים באדיבות איילת נדיב שומרים על הגזרה? מומלץ להגביל את • שתיית האלכוהול למנה אחת. לפני שתיית האלכוהול מומלץ לאכול ארוחה • קלה. דללו את המשקה עם קוביות קרח. אם אתם • לא אוהבים קרח, הקפידו לשתות הרבה מים במהלך שתיית האלכוהול כדי לדלל את רמתו בדם ולמנוע התייבשות. רצוי להימנע משתיית קוקטיילים המכילים • משקאות ממותקים, סוכר ושמנת, שמהווים תוספת קלורית מיותרת. נוטלים תרופות? שימו לב כי שתיית אלכוהול • בזמן נטילת תרופות פוגעת ביעילותן ועלולה  לגרום לתופעות לוואי מסוכנות. המלצות לשתיית אלכוהול 5 עובדות שאולי לא ידעתם על אלכוהול 6 כמה קלוריות יש במשקאות? קק”ל. 150 – מ”ל בירה 330 • קק”ל. 120 – מ”ל יין יבש 140 • מ”ל וודקה / ויסקי / ברנדי / ג’ין / רום 30 • קק”ל. 100 – מ”ל משקה חריף. 30 צ’ייסר מכיל • מ”ל משקה חריף. 60 שוט אחד מכיל • מבחינה כימית, אלכוהול אמנם בעל מבנה הדומה לפחמימה, אך בשל ספיגתו • המהירה דרך הקיבה ישירות לכבד, ההשתלבות המהירה במטבוליזם אגירת השומן משייכת אותו לקבוצת השומן. קלוריות 4 קלוריות. זאת לעומת פחמימה, בה יש 7 בגרם אחד של אלכוהול יש • בגרם אחד. ברוב המוחלט של המקרים, אין למשקאות אלכוהוליים ערך תזונתי. בחלק • מהמשקאות יש אמנם סוכרים וויטמינים, אך בכמות מזערית. יתרונות בריאותיים של שתיית אלכוהול מיוחסים בדרך כלל ליין, בעיקר יין • אדום, המכיל נוגדי חמצון עוצמתיים. לנוגדי חמצון אלה מיוחסות השפעות טובות על בריאות הלב וכלי הדם. השפעת האלכוהול רבה יותר אם הוא נצרך על “קיבה ריקה”. • נשים משתכרות מהר יותר מגברים, מכיוון שיש להן רמות נמוכות יותר של • האנזים האחראי על פירוק האלכוהול בכבד. shutterstock : צילומים

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3