BUSINESS TRAVELLER

44 2018 אוגוסט י ש ר ו מ ו ש ב י ם כך שהייתם מציצים היישר בתאו של הייתה 3A הנוסע השכן. למזלי, סוויטה פנויה, ומכיוון שעבדתי והשלמתי סקירה מצולמת בווידאו, השארתי את הדלת פתוחה בשעות הראשונות לטיסה, עד שהדיילים שאלו אם ארצה לסגור את הדלת, וכך אכן עשיתי. בסוויטות יש מספר נקודות טעינה, כולל נקודת חשמל בתוך השולחן הרחב, לשם טעינה בזמן העבודה, ועוד אחת ליד המיטה, כך שתוכלו לטעון שני מכשירים במקביל, וגם מכשיר שלישי באמצעות . USB חיבור באיזו סוויטה לבחור? זו כמעט שאלה מכשילה, כי כולן נהדרות. אם אתם נוסעים כזוג, תוכל ; 2F ו־ 1F , או את 2A ו־ 1A לבחור את בין שני התאים הללו יש מחיצה נפתחת שתאפשר לכם לבלות את הטיסה ביחד ולהפוך את התאים לסוויטה פרטית עם מיטה זוגית. לחלופין, אם אתם נוסעים בחברת קולגה, תוכלו לפתוח את המחיצה ולשוחח, ולהרים אותה בחזרה ,3 F כשתרצו לישון. אני טסתי בסוויטה אחת משתי סוויטות שאינן מציעות אפשרות שכזו. )3 ייתכן שהשורה האחרונה (שורה רועשת יותר עקב הקרבה אל המטבח, אבל אני אישית לא הבחנתי בזה. באמת שאין לי העדפה ברורה. בארון הבגדים מצאתי גרביים ונעלי בית, ולאחר מכן קיבלתי ערכת נוחות של לליק, ובה כמה פריטים שימושיים, לצד נר וסבון. מאחר שטסתי עם כבודת יד בלבד, לא הייתי משוכנע שאוכל לקחת איתי את הערכה גם בטיסה חזרה, אך מסתבר שלא הייתה עם זה שום בעיה. ביקשתי לקבל פיג’מה, גם היא של לליק, ומיד לאחר ההמראה לבשתי אותה ותליתי את החליפה שלי בארון. בנוסף למגבת חמה, הציעו לי הדיילים משקה, כולל מבחר של שתי שמפניות , או דום פריניון 2004 איכותיות: קרוג . היה עיכוב קל בהמראה בשל 2006 תנאי מזג־האוויר והצורך לנקות את הקרח מכנפי המטוס, אך בסופו של דבר . למזלי, לא 10:00 המראנו בסביבות ציפתה לי טיסת המשך בנמל־התעופה צ’אנגי, וחוץ מזה, הנחתי שנפצה על שעות. 12 העיכוב במהלך הטיסה של אוכל ומשקאות המבחר היה עצום, ובנוסף אפשר להזמין מראש את שירותי וליהנות ממבחר Book the Cook עשיר עוד יותר. התפריט כלל מנות שרקח השף קרלו קראקו, המתהדר בשני כוכבי מישלן, והחלטתי לבחור דווקא בהן. למנה ראשונה הגישו לי חסילוני ענק על סלט של גרידת צנון ודלעת, לאחר מכן מרק אפונה מוקרם עם מוּלים ודיו דיונונים, למנה עיקרית פילה של חזיר איבריקו צרוב במיצים של עצמו ומוגש עם מחית תפוחים, ולקינוח גלידה איטלקית . )Cantucci E Gelato Al Vin Santo ( פילה החזיר היה עשיר בטעמים, אבל מעט קשה מדי לטעמי, ובכל זאת התרשמתי מאוד מהאוכל עצמו ומאופן ההגשה - הדיילים הגישו כל מנה בליווי הסברים, ושאלו אותי מה ארצה לשתות איתה. תפריט הבראנץ’ כלל אפשרויות נוספות, Lock כמו מתאבנים של סלמון מעושן , מרק סיני של זנב שור ומנות Fyne עיקריות כמו פילה מאודה של דג בקלה ברוטב סויה, סטייק פילה של בשר בקר מיושן ברוטב חמאה ושום נוסח האי וייט, או אומלט עם עירית. מבחר הגבינות כלל גם ברי מתוצרת , גבינה Black Bomber , צ’דר Cenarth , וגם גבינת Perl La Blue כחולה מסוג מיושנת היטב עם משמשים Brandi Braf וברנדי. כולן היו טעימות מאוד, במיוחד .2006 בליווי יין קלרט משנת אלכוהול כדאי שתתכוננו. עם העלייה למטוס, לדום 2004 הציעו לי לבחור בין קרוג , וזו הייתה רק ההתחלה. עם 2006 פריניון היינות הלבנים שבתפריט נמנו: סוביניון , ממרלבורו 2015/16־ מ Dog Point בלאן Long-Depaquit שבניו זילנד; שאבלי של Maison Albert , מיקבי 2014 משנת Grand Cru ; וגם שאבלי Bichot Chateau מבורגונדי שבצרפת. Les Blanchots Chateau Cos עם האדומים נמנו , מסנט 2006 משנת d’Estournel Bouchard Pere et אסטף שבצרפת;

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3