פספורט חוגג גיליון 700

OCEANIA CRUISES צילומים: במהלך השנה החולפת תפריטי החברה הורכבו בניצוחו של המאסטר שף ז'אק פפין המפורסם, שנחשב לאחד השפים המוערכים והפופולאריים בעולם, ובקולינריה הצרפתית בפרט. כל ארוחת ערב במהלך השייט מציעה לאורחים, שבחרו לסעוד בחדר האוכל 24- המרכזי, להתענג על מגוון של יותר מ אפשרויות בחירה – שישה מתאבנים, שלושה מרקים, ארבעה סלטים, תשע מנות עיקריות ותשע מנות צד. כל תפריט משלב בתוכו מנות צמחוניות לצד מבחר מנות מופחתות קלוריות, וסך כל המנות בכלל מנות. 800- התפריטים המוצעים מגיע לכ אינסיניה מבקרת בישראל, כאמור, במסגרת הפלגה במסלול הדגל שלה, יום", שיוצאת 180- "מסביב לעולם ב בחודשי החורף מניו יורק וניתן להזמין הפלגה במקטעים שונים. ההפלגה הנוכחית ,2019 בינואר 11- יצאה לדרך מניו יורק ב במסגרת מסלול זה, עוברת אינסיניה במגוון יעדים אטרקטיביים ברחבי העולם, החל מהים הקאריבי ומקסיקו, לאוסטרליה והפיליפינים, משם לסין ולאחר מכן ליפן, וייטנאם, תאילנד, הודו, מצרים, ישראל, איי יוון, ויעדים שונים באירופה, משם חוזרת לארה"ב, ולבסוף ביולי. 11 תעגון במיאמי ב ענף הקרוזים העולמי נמצא בעלייה 2018- מתמשכת בשנים האחרונות. ב מיליון נוסעים בכל 28- הפליגו יותר מ העולם והתחזיות מצביעות על גידול , שצפויה 2019 נוספים בשנת 10% של מיליון. 30- להסתכם ביותר מ ההפלגות בים התיכון רשמו עלייה בביקוש בשנה האחרונה, 8% מרשימה של מיליון נוסעים הפליגו באוניות 4- וס"ה כ . רוב ההפלגות בים 2018 קרוז במהלך התיכון יוצאות מנמלים, כמו רומא, ונציה וברצלונה, המחוברים היטב בטיסות לישראל ונוחים מאוד עבור הישראלים הרוצים לצאת לחופשת שייט. NCLH הארי סומר, הנשיא והמנכ"ל של תאגיד השייט ברני קרטר, סגן נשיא ומנכ״ל אושיאנה אירופה 21 » פספורט

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3