פספורט 711 - גיליון יפן
עושים חשבון ₪ 75 קאיסו ספיישל – ₪ 60 גומה סושי מורי – ₪ 98 סלט סשימי – רולים) 2( ליחידה ₪ 26 גונקאן סקאנה – ₪ 85 קורומה אבי – ₪ 125 שירומי זאנקה בזיל – שקל 495 : סך הכל סועדים 2- המחיר ל ואז הגיעו המנות העיקריות. ה'קורומה אבי' היא מנה המורכבת מג'מבו שרימפס או דג לבן ברוטב ווסאבי ושמנת. המלצר עדכן אותנו כי זו למעשה אחת ממנות הדגל של יאקימונו. שתי המנות היו מפתיעות בטעם. אבל עם זאת, חייב לציין כי לא כל אחד יתחבר אליהן בגלל השילוב של הווסאבי והשמנת. אז אם אתם מסוג האנשים שלא מחפשים הרפתקאות – וותרו על המנה הזאת. המנה העיקרית השנייה שהזמנו הייתה 'שירומי זאקנה בזיל': גראי מאלט מבושל בחלב קוקוס, בזיליקום וצ'ילי חריף בתוספת אורז דביק. הדגים שקיבלו את הדומיננטיות של חלב הקוקוס היו נהדרים והשילוב עם האורז, הפך את המנה הזאת לאחת מהמנות המנצחות של יאקימונו. ומה בשורה התחתונה? יפן זה כאן. יאקימונו היא בהחלט מהמסעדות האסיאתיות המוקפדות והטובות ביותר בישראל. השירות בה הוא מקצועי וללא רבב. מי שמבין באוכל ורוצה לחוות מטבח יפני אמיתי, זה המקום בשבילו. פספורט 21
RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3