פספורט 729 - הגיע הזמן לנסוע שוב

אוכל כשר וקינוחי פרווה לא עלינו, מעוררים פלצות אצל כל אוכל טרפה שבמלון רויאל ביץ' תל West Side באשר הוא. במסעדת השף הכשרה אביב, הפלצות התאיידו מיד עם הביס הראשון. התפריט, מאחוריו עומד שף המסעדה, עומרי כהן, משאיר אבק לימים בהם צמד המילים אוכל כשר היה חלופה לאוכל דל ומשעמם, גם בגזרת קינוחי הפרווה. ולא רק זה. השף כהן הצליח לקחת מנות עממיות כמו סנדוויץ' טוניסאי ולהעניק להם את הטוויסט המצופה ממסעדת גורמה. איך הוא עושה את זה? במקרה של הסנדוויץ' הטוניסאי הפופולרי, או בשמו האמיתי פריקסה, את הלחמנייה המטוגנת הוא החליף ב-בריוש נימוח ואת הביצה הקשה ב-קרם חלמונים אדיר בליווי טונה אורטיז, לימון כבוש, גספצ'יו שקלים למנה). ללא ספק, אחת המנות שכדאי להזמין 56( וסלט ירקות במסעדה. ? בין המנות הראשונות המנצחות, West Side מה עוד תמצאו בתפריט של קרודו אנטיאס – מנה מלאת טעם של דג נע עם פינגר ליים, ירקות חורף, שקל למנה). אם חשקה נפשכם 72 שמן זית, זרעי עגבנייה ושקדים לבנים ( בסלט כמנת פתיחה קלילה שמשאירה מקום לעיקרית, לכו על ירוקל'ה – סלט פומלה, סלקים, פיצוחים קלויים בכמון ודבש עם טאץ' של רוטב שקל למנה). בערבים עכשיו קר, אז כדאי להתחמם עם 64( ויניגרט הדרים שקל למנה). 68( מרק פטריות שיטאקי, ארטישוק ירושלמי וברווז בין המנות העיקריות בתפריט תמצאו מנה מצוינת של פילה בקר, כרוב צלוי שקל למנה) וגם 185( (שעתיים), רוטב פורט, מח עצם וקראמבל לחם שום 55 נתח אנטריקוט מוגש לפי משקל עם תפוחי אדמה מטוגנים וירקות ( גרם). לאוהבי צלעות טלה, יש אותם מוגשים עם בצל ממולא 100 שקל ל- שקל למנה). 210 טלה פריקי ונענע, טחינה הר ברכה, ציר טלה ועגבניות ( אם נשאר לכם מקום אחרי כל הראשונות והעיקריות, מומלץ לחלוק לפחות מנה מתוקה אחת. על קינוחי הפרווה המפתיעים המוגשים במסעדה אחראית הקונדיטורית ענת אלון. אחת המנות המפתיעות קרויה "סנט הונורה גוצ'ולה". קרי: פחזניות מקורמלות, קרם פטיסייר לוז, שאנטילי, פיננסייר וגלידת נוצ'לה. מסעדה מומלצת גם אם אתם לא מאוכלי הכשר. בשורה התחתונה: .19:00-24:00 א'-ה' בין השעות שעות פתיחה: למנה עיקרית. 110 שקלים למנה ראשונה והחל מ- 18- החל מ טווחמחירים: כשר ולעניין עם רדת החשכה, החוקרת הבולסת של פספורטניוז יצאה לשנס את בלוטות הטעם במסעדת השף הכשרה שבמלון רויאל ביץ' תל אביב של ישרוטל, West Side מתוך תקווה שחלפו להם הימים בהם אוכל כשר היה שם גנרי לאוכל דל ותפל והתקווה, גבירותיי ורבותיי, התממשה ספיר פרץביג טיים גם בגזרת קינוחי הפרווה / פספורטפוד צילומים: אנאטולי מיכאלוב פספורט 50

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3