פספורט 19 Pepe in Grani קאיאזו מחוז קאמפניה דקות נסיעה מנאפולי או כשעתיים מרומא, נמצאת הפיצרייה 45 במרחק כ- Top Pizza 50 של השף והפיצויולו פרנקו פפה שהצליחה להתברג לרשימת היוקרתית. הפיצה, שתוארה כ"מושלמת" על ידי כתב האוכל זוכה Guide פרס פוליצר, ג'ונתן גולד, עשויה מקמח קאפוטו המקומית עם עגבניות טריות ממחוז קאמפניה, בתוספת מוצרלה באפלו, שמן זית ועשבי תיבול שמקורם בחוות מקומיות בקאמפניה. מומלץ להזמין מקום מראש לפחות שבוע מראש. הטיפ שלנו: Santarpia פירנצה לאחר שסיים את לימודיו בפאלאצו פרטוריו, המאסטר פיציולו, ג'ובאני .2015 סנטארפיה, פתח את הפיצרייה המפורסמת שלו בפירנצה בשנת בנוסף לקלאסיקות כמו פיצה מרגריטה&מרינרה, במקום מוגשות גם פיצות עם דלעת ואפילו למפרדו (בטן פרה). שעות, מה שהופך 48 הסוד לפיצה המטורפת של סנטארפיה בבצק שתופח את בסיסי הפיצה לקלים ואווריריים במיוחד. לבוא על בטן ריקה, להתחיל עם פיצה מרגריטה ומשם לשאר הטיפ שלנו: הפיצות. Mamma Rosa Ortezzano חבל מארקה הנציגה היחידה ממזרח איטליה, מגיעה מחבל מארקה. כשעה נסיעה מאנקונה בירת המחוז, נמצאת פיצריית "מאמא רוזה" שנבחרה בעבר לפיצרייה הטובה ביותר במארקה על ידי תנ"ך הגסטרונומיה האיטלקי, . אין פלא: הפיצות כאן בסגנון נאפוליטני עשויות בצק Gambero Rosso דק במיוחד ונמתח לחלוטין ועליו מרכיבים מקומיים טריים. כל הפיצות של מאמא רוזה אלוהיות, אך המיוחדות ביותר הן הסוריסו (מרגריטה מסורתית עם תוספת של צ'ילי צ'יפס ואנשובי) והמוצרלה באפלו מרגריטה. לקינוח, נסו את הפיצה נוטלה. הטיפ שלנו:
RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3