פספורט 742 - חופשות חגים

פספורט 38 אופן הכנת השוק טלה מעלות, ללא כיסוי. לאחר סגירת שוק הטלה, מוסיפים את התבלינים: קינמון ,מוסקט, קארי ועלי 250 דקות בחום של 20 סוגרים את השוק טלה בתנור במשך מעלות. 190 דפנה. את התבלינים מערבבים בציר הירקות ושופכים את כל התערובת על השוק טלה. מכסים ומכניסים לתנור לעוד שעה וחצי בטמפרטורה של הכנת מג'דרת אורז עדשים דקות, מסננים את העדשים. מטגנים את האורז בשמן זית, מוסיפים את התבלינים בצל, מלח וכמון. מוסיפים את המים 20 מבשלים את העדשים במים רותחים דקות לבישול על אש נמוכה. 5 ואת העדשים ומביאים לרתיחה, לאחר שהמים רתחו מנמיכים את האש ל דקות. 20 מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור לעוד הרכבת המנה בצלחת עמוקה מניחים כמות של מג'דרת אורז עדשים, מעל מניחים את בשר השוק טלה לאחר שפירקנו והוצאנו את העצם. אגדה של מתכון מתלבטים מה לבשל לארוחת ליל הסדר המשפחתית? מתכון של שף מלון סטאי כנרת, סם נוג'ידאת שוק טלה מפורק על מצע מג'דרה אורז לבן ועדשים ירוקים המרכיבים • יחידות שוק טלה 2 • כוסות עדשים ירוקים 3 • כוסות אורז לבן 2 • בצל לבן 3 • כפית כמון • חצי כפית מלח • כוס שמן זית • מקל קינמון • עלי דפנה 4 • חצי כפית פלפל שחור, קארי, הל טחון ומוסקט טחון • ציר ירקות מתכון לאוכלי קטניות shutterstock צילום:

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY2NjQ3